Om olyckan är framme – BilMånsson hjälper dig!

Vid olyckor hjälper vi på BilMånsson till med Din skadeanmälan och andra administrativa uppgifter som kan uppkomma, oavsett om det gäller krock, inbrott i bilen, stöld eller skadegörelse.

Vi besiktigar bilen och utför reparationer oberoende av vilket försäkringsbolag Du har och vi erbjuder en snabbare skadereglering och en enklare process för Dig genom vår dagliga kontakt med Ford och andra försäkringsbolag.

Skadeanmälan

När olyckan är framme, är det viktigt att alla uppgifter skrivs in i en "skadeanmälan av motorfordon". På så sätt ges en bild av händelseförloppet, vilket försäkringsbolagen idag ställer som krav. Genom att fylla i denna blankett, innan Du träffar vårt Skadecenter, kortar du även ner hanteringstiden för skadeärendet!


 
Har Du inte tillgång till denna blankett?

De flesta skadorna på vindrutan börjar med ett enkelt stenskott som sen gör att vindrutan börjar spricka. Ett stenskott går att laga, Du betalar bara 0-200kr beroende på försäkringsbolag.

Att laga ett stenskott tar ca 30 minuter så det går bra att vänta i verkstaden under arbetets gång.Av säkerhetsskäl går det inte att laga stenskott som sitter i synfältet och inte heller om skadan är större än en 5-krona.

Att byta vindruta kostar betydligt mer, oftast mellan 1000-3000kr. På BilMånsson försöker vi i första hand alltid laga den skadade vindrutan istället för att byta den. Detta innebär att Du sparar både tid och pengar samtidigt som Du värnar om miljön.

Aktuella nyheter


Villkor Datasäkerhet Karriär