Flexibelt och säkert. Checkar du in dina bildäck på BilMånssons däckhotell kan du vara säker på en femstjärnig behandling.


Hos oss förvaras dina däck mörkt, svalt och säkert. När det närmar sig hjulskifte gör vi en noggrann kontroll av dina däck och ser till att de är i bra skick. Behöver de bytas eller om någonting behöver åtgärdas kontaktar vi dig med förslag på hur.

Flexiblare öppettider

För att du ska kunna komma när det passar dig bäst har vi utökat våra öppettider. Vi har öppet alla vardagar till klockan 18, lördagar har vi öppet mellan klockan 9 och 15.

Bara för dig som däckkund

Nu har både anmälan och incheckningen blivit smidigare. Ett nytt bokningssystem på nätet gör det enkelt att hitta den tid som passar dig bäst, och incheckningen har en ny reception bara för dig som däckkund.

Fina erbjudanden via nätet

När du bokar ditt hjulskifte och/eller däckhotell på webben får du ta del av exklusiva erbjudanden. Du kan till exempel boka rekond och köpa Wash & Drive-tvättkort, till extra bra pris.

Nytvättad bil ingår

När du som däckhotellskund lämnar in din bil för hjulskifte tvättar vi hela bilen – det ingår i priset. Och när du rullar ut från oss, ca 30 minuter senare, är dina däck redo för alla vägar och väder.

Priser

Hjulskifte och däckhotell
895 kr/säsong
Endast hjulskifte
350 kr


Boka hjulskifte och/eller däckhotell i god tid. Då blir det lättare att hitta en tid som passar dig.

Boka hjulskifte och/eller däckhotell i Halmstad

Boka hjulskifte och/eller däckhotell i Värnamo