Ford Mustang GT har en 5.0 L V8 -motor på 451 hästar och ett maximalt vridmoment på hela 529 newtonmeter. En högteknologisk prestandabil, absolut. Men mest av allt en fysisk upplevelse. Som gjord för bilsemestern. 

Kontakta alltid FordStore BilMånsson för tillgång på bilar.


Från 421 000 kr


Bränsledeklaration blandad körning Ford Mustang: NEDC korr: 9,0–12,8l/100 km, 199–285g CO₂/km. WLTP: 8,7–12,1l/100 km, 197–275g CO₂. 5 års garanti eller 10 000 mil. Gäller bilar som är ordertecknade av kund senast 31 augusti 2019.

Det här är en rekommenderad kampanj och gäller endast hos de Fordåterförsäljare som deltar i kampanjen. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Med reservation för feltryck.Beställ din drömbil hos Sveriges ledande Ford Mustang-återförsäljare

FordStore BilMånsson Halmstad är landets första FordStore och Europas största återförsäljare av nya Ford Mustang. Vi har Mustang i blodet, engagerade och kunniga säljare som verkligen brinner för denna anrika ikon inom bilvärlden. Kontakta oss alltid för senaste information om biltillgång samt leveranstider. Vi har alltid flertalet Mustanger i lager. Framgångsreceptet tror jag delvis består av den stolthet och passion vi känner för våra produkter. Mustangen har en fantastisk design och känsla samtidigt som man får mycket hästkrafter för pengarna. Det är en fanstatisk bil, säger Torbjörn.

Bonus/Malus – Nya systemet för fordonsskatt

Från och med den 1/7 2018 trädde det nya skattesystemet, Bonus/Malus, i kraft. Trängare utsläppsgränser gör att bilar med högre utsläpp kommer drabbas av höjd fordonskatt. Kontakta våra Mustang-säljare för den senaste informationen.


Läs merKontakta oss Boka provkörning

  • [Insert alt tag]
  • [Insert alt tag]
  • [Insert alt tag]
  • [Insert alt tag]
  • [Insert alt tag]
  • [Insert alt tag]