Succé för Ford nu söker vi mer personal!

FordStore BilMånsson en av Sveriges största Fordhandlare tar Ford till Småland och satsar med att bygga ett helt nytt äkta FordStore på Bredasten med invigning 2018/2019. BilMånssons framgångskoncept har i Halmstad  byggt på bästa möjliga service och ett härligt bemötande. Satsningen i Småland kommer att innehålla hela Fords modellprogram med focus på Transportbilar. Vi satsar på en helt unik bilhandelsanläggning. Vi kan redan nu se en stark efterfrågan på våra produkter och söker nu en driven säljare som skall sätta Fords ledande Transitprogram på kartan.

Vill du vara med och sälja Världens största Transportbilsprogram?

Vill du vara med från början i vårt Pop-Up Store på Fredsgatan 2? Här kommer vi finnas drygt ett år tills vi sedan flyttar ut till ett äkta transitcenter vid sydsvenska krysset Bredsten. Du kommer att ansvara för att bygga upp en stark kundrelation med besökande kontakter i GGVVområdet. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i ditt kommande uppdrag att skapa och sälja kompletta lösningar för våra kunders transportbilsbehov. På BilMånsson har vi mycket högt ställda förväntningar på våra anställda när det gäller kundomhändertagande och god service. Det är därför viktigt att du upplever att du kan motsvara dessa förväntningar.  Vår önskan är att du kan börja så snart som möjligt då vi redan nu har hög efterfrågan på våra produkter. Skicka din ansökan, som ska inkludera personligt brev samt CV, till försäljningschef Michael Bengtsson på mailadress: michael.bengtsson@bilmansson.com. Har du ytterligare frågor kring tjänsten kan du ringa på telefon 035-260 45 11.

BilMånsson


    • Pop-up Store ((f.d. ÖoB:s lokaler)
      Fredsgatan 2, 331 52 Värnamo
      0370-34 38 00


TRANSPORTSBILSMEKANIKER

Du bör vara driven och ambitiös samt känna dig bekväm i din roll som mekaniker med några års erfarenhet för att kunna utföra arbetet självständigt. Du har minst B-körkort, C-kort är meriterande. Tjänsten innebär i huvudsak service, reparationer, diagnos samt utföra felsökningar på Ford transportbilar.


PERSONBILSMEKANIKER

Vi söker till vår moderna bilverkstad efter en person med en god social förmåga, goda IT kunskaper och en passion för bilar. Några års dokumenterad erfarenhet av mekanikeryrket, fordonsteknisk utbildning samt B-körkort.


Vill du också vara en del av ett vinnande lag och god kamratanda? Urval för båda tjänsterna sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 5 februari. Skicka din ansökan med CV redan idag till Servicemarknadschef: ola.carlsson@bilmansson.com eller ring 035-260 45 03 om du har frågor eller funderingar, eller tipsa en vän som hade passat i rollen!

FordStore BilMånsson är ett privatägt bilföretag i tredje generationen med fn. 53 anställda och en försäljning på ca 1500 fordon och omsätter ca 300 miljoner. Företaget är auktoriserad FordStore flaggship butik i Halmstad samt nyetablering i Värnamo från 2019. Försäljning av Ford personbilar och Ford Transit Center på transportbilar. Försäljning av begagnade fordon samt av Ford prisbelönt fullservice verkstad. Företaget är också gjort sig känt som Europas ledande och Sveriges största Mustanghandlare.