Personbilssäljare - FordStore BilMånsson Halmstad


Din roll

FordStore BilMånsson i Halmstad står inför en expansiv fas och vi söker en driven- och engagerad personbilssäljare. Du kommer att arbeta med bilaffärer på en hög nivå som innefattar allt från inbyten till kontraktsskrivning. Du guidar dina kunder genom hela processen från första mötet, provkörningar och ger samtidigt information om tillbehör och finansieringslösningar. Det viktigaste i din roll är förstå vikten av att bemöta kunder på rätt sätt, skapa långsiktiga affärskontakter och samtidigt skapa högst möjliga kundnöjdhet. Rollen innefattar till största del försäljning av nya personbilar.


Din profil

Säljteamet hos oss är en starkt sammansvetsad grupp som alltid sätter kunden i fokus.
De drivs av att uppnå gemensamma mål, samtidigt som det alltid finns utrymme för personliga prestationer. Målet är att skapa en varm bilhall för både kunder & kollegor och se till att varumärket stärks i vår region.

Nu söker vi dig som vill se till att bli en stor del i vår gemensamma framgång framöver.
Vi söker dig som ser att hårt arbete & hängivenhet skapar framgång!
Som säljare är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Ett krav är at du har minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Tidigare arbete inom försäljning är meriterande.
Vi förutsätter att du har ett driv för personlig utveckling och samtidigt har en väldigt god förmåga att samarbeta tillsammans i ett säljteam.

B-körkort är ett krav


Vi erbjuder

En tjänst i ett spännande och expansivt företag tillsammans med ett säljteam som driver varandra till framgång. Sysselsättningsgraden är heltid med arbete varannan helg. Tjänsten innefattar 6 månaders provanställning. Lön är både fast samt resultatbaserad.


Skicka in din ansökan redan idag!

Vi kommer att behandla ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Skicka därför din ansökan redan idag!Kontaktperson: 

Michael Hellberg, Försäljningschef Personbilar
Telefon:         0734-332028
Mail:             michael.hellberg@bilmansson.com

Sista ansökningsdag:             27 November 2020