3 st Servicetekniker

1 st Servicemarknadssamordnare
Vi söker nu 3 Servicetekniker till vårt nya team i Värnamo!


BilMånsson storsatsar med ny modern anläggning på Bredasten i Värnamo!
Är du en driven och engagerad person som brinner för service och ett härligt bemötande? Vill du vara med och bygga ett nytt serviceteam på en unik och modern anläggning?

Vi söker nu 3 Servicetekniker till vårt nya team i Värnamo!

BilMånsson är ett mycket välrenommerat och välskött företag från Halmstad vars framgångskoncept är att ge bästa möjliga service och ett härligt bemötande. Satsningen i Värnamo innehåller hela Fords modellprogram med ett fokus på transportbilar som ges ett stort utrymme för att kunna ge hög servicegrad och tillgänglighet. Vi söker nu medarbetare som vill vara med från början och börja bygga ett engagerat serviceteam med ambitionen att bli fler i takt med att vi tillsammans bygger långsiktigt förtroende, hög kundnöjdhet och stärkta marknadsandelar i Värnamo.

Personlig Servicetekniker Personbilar
Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och flerårig dokumenterad erfarenhet av mekanikeryrket samt arbete som personlig servicetekniker. Du är en engagerad person med en god social förmåga som ser kundkontakt samt ansvar för egna bokningar som en naturlig del av vardagen. Du brinner för att ge en hög servicenivå samt överträffa kundens förväntningar. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och har god datavana. B-Körkort är ett krav. Erfarenhet av arbete som personlig servicetekniker eller i en liknande roll ser vi som meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Servicetekniker Personbilar
Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet samt något eller några års erfarenhet av mekanikeryrket. Du är en engagerad person med en god social förmåga som brinner för att ge en hög service nivå samt överträffa kundens förväntningar. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och har god datavana. B-Körkort är ett krav. Erfarenhet av arbete inom reservdelshantering eller i en liknande roll ser vi som meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Servicetekniker Transportbilar 
Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet samt något eller några års dokumenterad erfarenhet av mekanikeryrket. Du är en driven och engagerad person som självständigt kan utföra service, reparationer samt byggnationer på transportbilar. med en god social förmåga som brinner för att ge en hög service nivå samt överträffa kundens förväntningar. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och har god datavana. B-Körkort är ett krav, C- Körkort är meriterande. Erfarenhet av arbete som personlig servicetekniker eller i en liknande roll ser vi som meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Ansökan

Välkommen att logga in och gör din ansökan här!Frågor?
Vänligen kontakta Niklas Lindomborg HR-konsult hos BilMånsson AB som nås på 0727-125573.


Om Företaget
Företaget har sålt Ford sedan det startade 1922 av ägaren Clas morfar. Efter andra världskriget bytte företaget märke och blev Volvo-återförsäljare. 1966 bildades Bil-Månsson i Laholm AB och företaget övertog Volvodistriktet i södra Halland. Här skapade Clas pappa, Gary Olofsson, en framgångsrik försäljning av Volvo. Under tidigt 80-tal togs även Renaults produktprogram upp.1992 lämnade Gary Olofsson över VD-rollen till Clas (Olofsson) Månsson. 2002 såldes bolaget till Rejmes Bil AB, vilket för Clas del innebar delägarskap/VD-Post i Rejmes Personbilar AB fram till 2006. BilMånsson i Halland AB bildades år 2007 och samtidigt förvärvades Ford-agenturen i Halmstad. FordStore BilMånsson blev på kort tid den snabbaste växande Ford-återförsäljaren i Sverige. Under våren 2012 flyttade företaget in i sin nybyggda miljösmarta bilanläggning i Flygstaden, Halmstad. Denna nya anläggning blev även utsedd till Sveriges miljösmartaste bilanläggning. Det var även under sistnämnda år som Ford blev 3:e största märket i Södra Halland på Personbilar och 2:a största på Transportbilar. Man säljer ca 1500 bilar om året fördelat på 700 nya och 800 begagnade.Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt ök
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 3
Sysselsättningsgrad : 100 %
Ort: Värnamo
Län: Jönköpings län
Land: Sverige
Referensnummer: 2018/37
Publicerat: 2018-10-03
Sista ansökningsdag: 2018-10-24


FordStore BilMånsson är ett privatägt bilföretag i tredje generationen med fn. 53 anställda och en försäljning på ca 1500 fordon och omsätter ca 300 miljoner. Företaget är auktoriserad FordStore flaggship butik i Halmstad samt nyetablering i Värnamo från 2019. Försäljning av Ford personbilar och Ford Transit Center på transportbilar. Försäljning av begagnade fordon samt av Ford prisbelönt fullservice verkstad. Företaget är också gjort sig känt som Europas ledande och Sveriges största Mustanghandlare.Servicemarknadssamordnare till BilMånsson i Värnamo

RekryteringsHuset i Sverige AB


BilMånsson storsatsar med ny modern anläggning på Bredasten i Värnamo!
Är du en driven och engagerad person som brinner för service och ett härligt bemötande? Vill du bli en del av vårt dedikerade serviceteam på en unik och modern anläggning?

BilMånsson är ett mycket välrenommerat och välskött företag från Halmstad vars framgångskoncept är att ge bästa möjliga service och ett härligt bemötande. Satsningen i Värnamo innehåller hela Fords modellprogram med ett fokus på transportbilar som ges ett stort utrymme för att kunna ge hög servicegrad och tillgänglighet. Vi söker nu medarbetare som vill vara med från början och börja bygga ett engagerat serviceteam med ambitionen att bli fler i takt med att vi tillsammans bygger långsiktigt förtroende, hög kundnöjdhet och stärkta marknadsandelar i Värnamo.

Till vår kund BilMånsson söker vi nu en Servicemarknadssamordnare på heltid med tillträde snarast eller enligt ök.

Arbetsuppgifter
I rollen som Servicemarknadssamordnare hos BilMånsson i Värnamo ansvarar du för den dagliga driften och för att skapa en effektiv och trygg verkstad. Du tar emot kunder, bokar in och planerar arbeten på verkstaden, beställer reservdelar mm. Du arbetar kundorienterat och i enlighet med företagets värderingar, högt ställda kundlöften och arbetar för att skapa förutsättningar för en hög kundnöjdhet i nära samarbete med serviceteamet bestående av 3 servicetekniker i uppstarten. Du upprätthåller rutiner, processer och riktlinjer från Servicemarknadschef inom Bilmånsson. Du har stöttning i din roll när det gäller garantihantering samt backup när det gäller reservdelsbeställningar från serviceteamet i Halmstad. Du blir en viktig del när vi nu börjar bygga vårt team av engagerade medarbetare och du rapporterar till Platschef. Tjänsten är på heltid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som arbetat några år inom bilbranschen och som förstår vikten av att bygga långsiktiga kundrelationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete som kundmottagare, servicerådgivare, egen företagare inom servicebranschen eller liknande. Du har en god administrativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska samt engelska samt har en god datorvana. Erfarenhet av arbete med personlig service eller i en liknande roll ser vi som meriterande.Vi ser gärna att du har goda ledaregenskaper vilket är meriterande men inget krav. B-Körkort är ett krav. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas i företaget. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Välkommen att logga in och gör din ansökan här!


Frågor?
Rekryteringskonsult på RekryteringsHuset - Niklas Lindomborg telefon: 0727-12 55 73 E-post: niklas@rekryteringshuset.se

Om Företaget
Företaget har sålt Ford sedan det startade 1922 av ägaren Clas morfar. Efter andra världskriget bytte företaget märke och blev Volvo-återförsäljare. 1966 bildades Bil-Månsson i Laholm AB och företaget övertog Volvodistriktet i södra Halland. Här skapade Clas pappa, Gary Olofsson, en framgångsrik försäljning av Volvo. Under tidigt 80-tal togs även Renaults produktprogram upp.1992 lämnade Gary Olofsson över VD-rollen till Clas (Olofsson) Månsson. 2002 såldes bolaget till Rejmes Bil AB, vilket för Clas del innebar delägarskap/VD-Post i Rejmes Personbilar AB fram till 2006. BilMånsson i Halland AB bildades år 2007 och samtidigt förvärvades Ford-agenturen i Halmstad. FordStore BilMånsson blev på kort tid den snabbaste växande Ford-återförsäljaren i Sverige. Under våren 2012 flyttade företaget in i sin nybyggda miljösmarta bilanläggning i Flygstaden, Halmstad. Denna nya anläggning blev även utsedd till Sveriges miljösmartaste bilanläggning. Det var även under sistnämnda år som Ford blev 3:e största märket i Södra Halland på Personbilar och 2:e största på Transportbilar. Man säljer ca 1500 bilar om året fördelat på 700 nya och 800 begagnade. 

BilMånsson är en av Sveriges största Fordhandlare


Anställningsform – Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning – Heltid
Tillträde – Enligt ök
Löneform – Månadslön
Antal lediga befattningar – 1
Sysselsättningsgrad – 100 %
Ort – Värnamo
Län – Jönköpings län
Land – Sverige
Referensnummer – 2018/36
Publicerat – 2018-10-03
Sista ansökningsdag – 2018-10-24


FordStore BilMånsson är ett privatägt bilföretag i tredje generationen med fn. 53 anställda och en försäljning på ca 1500 fordon och omsätter ca 300 miljoner. Företaget är auktoriserad FordStore flaggship butik i Halmstad samt nyetablering i Värnamo från 2019. Försäljning av Ford personbilar och Ford Transit Center på transportbilar. Försäljning av begagnade fordon samt av Ford prisbelönt fullservice verkstad. Företaget är också gjort sig känt som Europas ledande och Sveriges största Mustanghandlare.