FordStore BilMånssons tävling startar i Halmstad 19/6

2021-05-27

Under juni månad kommer Fordstore BilMånsson att anordna en turnering i padel på Vilshärad padelbanor i Halmstad där det vinnande laget får chansen att kvalificera sig till ett slutspel i Båstad under världsturneringen America vs. Europe, som går av stapeln den 29-31 juli. Vi nu öppnat upp för anmälningar till vår egen turnering, som kommer att spelas den 19/6 på de havsnära banorna i Vilshärad. Är du själv intresserad av padel eller känner du kanske någon som är det, tveka inte att anmäla dig till vår turnering som är helt gratis! Förutom att ha chansen att kvalificera till slutspelet i Båstad kommer samtliga deltagare i vår turnering att få en padelinspirerad goodiebag. De som kommer på första-, andra- och tredjeplats kommer dessutom att belönas med fina priser!

Hur går det till?

Antalet platser på vår turnering är begränsat, så se till att anmäla dig snabbt! Det vinnande laget i turneringen är med i en lottning där totalt fyra lag lottas fram till slutspelet i Båstad. Lottningen kommer ske live på Teams onsdagen den 30 juni, och anordnas av Ford. Slutspelet äger rum i Båstad den 30-31 juli, där alla lag kommer att få ett VIP-paket med bl.a. t-shirt och padel-rack. Samtliga lag kommer även att bjudas på hotellövernattning två nätter, få full access till Fords lounger samt biljetter till finalfesten på lördagen den 31 juli.  


Tävlings- och anmälningsvillkor:

• Anmälan till tävlingen ska ske lagvis om två personer per lag
• Sista dag för anmälan är den 2 juni • Lagen får mixas fritt avseende kön och ålder • Tävlingsnivå är medel/svår och är en amatörtävling (ej för proffsspelare)
• Vi på Fordstore BilMånsson kommer att lotta spelschemat den 4 juni
• Anmälan är bindande. Ditt lag måste dyka upp på utsatt tid, annars tilldelas vinsten motståndarlaget på walk-over • Matcherna spelas i bäst av tre set

Hur anmäler jag mig?

För att anmäla dig till turneringen, kontakta Michael Hellberg, via e-post: [email protected]  Varmt välkommen att delta i Mustang Mach-E Padel Tournament!

 

Ni är hänger väl med!

Vinnarna i slutspelet kommer att få gå en ProAm-match mot världseliten, mitt på centercourten i Båstad! Ett minne för livet med en omåttligt hög skrytfaktor!

 


Kontakta oss


Aktuella nyheter

Aktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från FordStore BilMånsson

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från FordStore BilMånsson


Omdömen