Möt vår Mustangförsäljare Torbjörn Croner

2016-12-10
FordStore BilMånsson är en av Europas främsta Ford Mustangåterförsäljare. Av dessa bilar har försäljaren Torbjörn Croner sålt flertalet (270 stycken) sedan BilMånsson blev en FordStore år 2015. Torbjörns Mustangresa började dock långt tidigare.

Torbjörns första möte med Ford var en Ford Anglia/Snedruta, men den sanna drömmen förverkligades under 1989 då han köpte sin första Ford Mustang, en 66a cab i färgen Ivy Green. Den totalrenoverades under 2 års tid och behölls i hans ägor under 15 års tid.

Sedan dess har Torbjörn passerat många Mustanger. Han driver även ett företag sedan 8 år tillbaka som säljer reservdelar till gamla Mustanger. Där finns han på plats jämna veckor medans han under ojämna veckor jobbar som Mustangförsäljare på FordStore Bilmånsson. Hans liv andas med andra ord Ford Mustang.

Torbjörns karriär på FordStore BilMånsson började år 2012. Då jobbade han med försäljning av företagets alla Ford-modeller. När BilMånsson år 2015 blev Sveriges första så kallade FordStore, vilket innebär en toppmodern bilhall för att göra modeller som Ford Mustang, Focus RS och modellerna i Vignale konceptet rättvisa, var det givet att Torbjörn skulle få ansvaret för Mustangförsäljningen.

Framgången med Ford Mustangförsäljningen har varit stor för FordStore BilMånsson som är en av de främsta Mustangåterförsäljarna i hela Europa. Torbjörn står för flertalet sålda bilar på företaget med sina 270 stycken Mustanger.

- Framgångsreceptet tror jag delvis består av den stolthet och passion vi känner för våra produkter. Mustangen har en fantastisk design och känsla samtidigt som man får mycket hästkrafter för pengarna. Det är en fanstatisk bil, säger Torbjörn.Vi på FordStore BilMånsson vill samtidigt passa på att tacka er kunder!

Aktuella nyheter

Aktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från FordStore BilMånsson

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från FordStore BilMånsson


Omdömen