Däckhotell Bilmånsson i Halmstad

Checka in dina däck på ett smidigare däckhotell

Flexibelt och säkert. Checkar du in dina bildäck på BilMånssons däckhotell kan du vara säker på en femstjärnig behandling.


Hos oss förvaras dina däck mörkt, svalt och säkert. När det närmar sig hjulskifte gör vi en noggrann kontroll av dina däck och ser till att de är i bra skick. Behöver de bytas eller om någonting behöver åtgärdas kontaktar vi dig med förslag på hur.

Flexiblare öppettider

För att du ska kunna komma när det passar dig bäst har vi utökat våra öppettider. Vi har öppet alla vardagar klockan 7.00-17.00 och utvalda lördagar.

Bara för dig som däckkund

Nu har både anmälan och incheckningen blivit smidigare. Webboknings gör det enkelt att hitta den tid som passar dig bäst, och incheckningen har en ny reception bara för dig som däckkund.

Nytvättad bil ingår

När du som däckhotellskund lämnar in din bil för hjulskifte tvättar vi hela bilen – det ingår i priset. Och när du rullar ut från oss, ca 30 minuter senare, är dina däck redo för alla vägar och väder.

Priser

Hjulskifte och däckhotell
895 kr/säsong
Endast hjulskifte
350 kr


Hjulskiftestiderna är bokningsbara från och med 26 oktober. Se till att boka hjulskifte och/eller däckhotell i god tid. Då blir det lättare att hitta en tid som passar dig.

Boka hjulskifte och/eller däckhotell i Halmstad

Boka hjulskifte och/eller däckhotell i Värnamo

Aktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från FordStore BilMånsson

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från FordStore BilMånsson


Omdömen