transportbilar-Transit-center-ford-bilmånsson-i-halmstad

Ledande inom transportbilar

BilMånsson är stolta över vårt Transit Center. Vi har Transit/pickuper som erbjuder det bredaste urvalet av lastlängd, lastförmåga och utrymme för passagerare. Oavsett vad du transportera, vad ditt företag gör eller vad dina ambitioner är, kan du räkna med den helt nya Transit-serien levererar!


Vad kan du förvänta dig av vårt Transit Center?

Oavsett om du bara har en enda skåpbil eller en hel flotta, kan du lita på att BilMånssons Transit Center hjälper dig att få ut det bästa av dina fordon, till stöd för din verksamhet. Transit Center har specialutbildade säljare och mekaniker samt har de senaste fordonen på plats för dig att prova. Vi har all den utrustning som krävs för att göra service och underhåll på Fords nyttofordon, så att du kan få tillgång till snabb, problemfri service när du behöver det - inte bara under "kontorstid"

Vi specialanpassar transportbilar

För att erbjuda lösningar som passar olika företags typer av behov, har vi valt att arbeta med några av Sveriges största leverantörer av inredningsalternativ. På så sätt kan vi inreda din nya transportbil så att den passar dig och ditt företag bäst!

Kontakta vår Transportbilsförsäljare
Freddy Jansson

Tel: 035 260 45 12
Mob: 0722 – 252 153
E-mail: [email protected]
Lasse Andersson

Tel:035 260 45 19
Mob:070 788 29 95
E-mail: [email protected]Aktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från FordStore BilMånsson

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från FordStore BilMånsson


Omdömen