FordStore by BilMånsson i Halmstad

Segla som trainee

FordStore BilMånsson har ett begränsat antal trainee-platser för årets Tall Ship Races. Du som är 15 – 25 år kan segla som trainee och få chansen att uppleva ditt livs äventyr till havs. Den 30 juni till 3 juli står återigen Halmstad värd för världens största havskappsegling, The Tall Ships Races. Hela hamnen kommer att smyckas av hundratals master på segelfartyg och besättningar från när och fjärran. Fartygen ska ut på en tio dagars seglingstävling (3 juli – 13 juli) med start i Halmstad och målgång i Kotka, Finland.

Är du en ungdom som är öppen för nya spännande saker, villig att lära dig allt om segling och knyta kontakter med människor från andra delar av världen. Då är The Tall Ships Races något för dig! Vi uppmuntrar sökande av olika kön, kulturer och förutsättningar. Det finns inget krav på tidigare seglingserfarenheter.

Att vara trainee

Arbetsuppgifterna ombord består av allt från matlagning, att hålla vakt och skura däck till att klättra i riggen och hissa segel. Som trainee blir du en del av ett unikt äventyr, där du ingår i besättningen, upplever livet och arbetet ombord, får lära dig allt om segling och ställs inför spännande utmaningar.

Vad kostar det att delta?

Trainee-kostnaden täcks av FordStore BilMånsson.

Sista ansökningsdag

Den 30 april stänger vi anmälningssidan. 

Bra att veta när du söker som trainee

  • Ingen tidigare seglingserfarenhet krävs
  • Du ska vara minst 15 år
  • Du ska förstå och kunna göra dig förstådd på engelska
  • Du ska kunna simma minst 200 meter
  • Sista ansökningsdagen är 30 april

Vad händer efter ansökan?

Tänk på att detta endast är en ansökan och ingen garanti för att du kommer bli utvald som trainee. Eftersom ansökningarna hanteras löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan redan idag. 
Aktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från FordStore BilMånsson

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från FordStore BilMånsson


Omdömen