Upptäck helt nya Ford Mustang

Ford Mustang GT har en 5.0 L V8 -motor på 451 hästar och ett maximalt vridmoment på hela 529 newtonmeter. En högteknologisk prestandabil, absolut. Men mest av allt en fysisk upplevelse. Som gjord för bilsemestern. 

Kontakta alltid FordStore BilMånsson för tillgång på bilar.


Bränsledeklaration blandad körning Ford Mustang: NEDC korr: 9,0–12,8l/100 km, 199–285g CO₂/km. WLTP: 8,7–12,1l/100 km, 197–275g CO₂. 5 års garanti eller 10 000 mil.  Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Med reservation för feltryck.Beställ din drömbil hos Sveriges ledande Ford Mustang-återförsäljare

FordStore BilMånsson Halmstad är landets första FordStore och Europas största återförsäljare av nya Ford Mustang. Vi har Mustang i blodet, engagerade och kunniga säljare som verkligen brinner för denna anrika ikon inom bilvärlden. Kontakta oss alltid för senaste information om biltillgång samt leveranstider. Vi har alltid flertalet Mustanger i lager. Framgångsreceptet tror jag delvis består av den stolthet och passion vi känner för våra produkter. Mustangen har en fantastisk design och känsla samtidigt som man får mycket hästkrafter för pengarna. Det är en fanstatisk bil, säger Torbjörn.

Läs mer - Mustang GTLäs mer - Mustang BullittKontakta oss Boka provkörning

  • [Insert alt tag]
  • [Insert alt tag]
  • [Insert alt tag]
  • [Insert alt tag]
  • [Insert alt tag]
  • [Insert alt tag]

Aktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från FordStore BilMånsson

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från FordStore BilMånsson


Omdömen