Helt nya Mustang Mach-E

Nu för beställning.
Elektrisk frihet

Denna helt elektriska SUV kombinerar prestanda och avancerad förarteknik med den senaste teknologin och tar körupplevelsen till en helt ny nivå. Upp till 610* km elektrisk räckvidd, unika körlägen och telefon som nyckel ger dig en ny frihet. Tillsammans med en uttrycksfull dynamisk utformning med Mustangs ikoniska utseende, en unik komfort, smart funktionalitet och en elegant modern interiördesign, symboliserar Mach-E en helt ny era för både Ford och Mustang.Specifikationer


Standard Range

DrivlinaRWDAWD
Batteri (KWH)7575
Hästkrafter (HK)269269
Räckvidd (KM)440400
Pris574 900 kr644 900 kr


Long Range

DrivlinaRWDAWD
Batteri (KWH)9999
Hästkrafter (HK)294351
Räckvidd (KM)610540
Pris649 900 kr734 900 kr


Vi på FordStore BilMånsson var landets första FordStore och är idag Sveriges största återförsäljare av Ford Mustang. Vi har stor erfarenhet inom smidiga distansaffärer & inbytesförfaranden.

Kontakta oss för beställning, mer information gällande tillval/färger samt beräknade förmånsvärden!
Kontakta oss
Gör dig redo att älska bilkörning igen
Upptäck den avancerade fyrhjulsdrift. Snabbare acceleration och sportigare körning, med sin dual motor och permanent fyrhjulsdrift som ger kraft till både fram- och bakaxlarna. För en givande och dynamisk körupplevelse.


Öka effekten hemma/få tid över till annat 
Spara tid och pengar när du lämnar bränsle bakom dig. Att ladda ditt Ford hemma innebär att du kan börja varje dag med upp till 610 km räckvidd, som täcker de flesta av dina resor.


Publik laddning
Mustang Mach-E är utrustad för laddning via både AC - och DC laddning, och ger dig tillgång till laddningsnätverk med fler än 150 000 tillgängliga laddningsstationer över hela Europa. Med en högeffektsladdare (150kW) som Fords partner IONITY-laddningnätverket kan du ladda cirka 119 km på 10 minuter. Perfekt för korta rastplatser på motorvägen där du snabbt kan öka din räckvidd medan du tar en snabb kaffe eller lunch. Andra offentliga laddningsplatser som erbjuder med växelströmsladdning leverar 10–80 % laddning på 7,2 timmar. Utmärkt för jobbet eller under längre pauser.


Nästa generations uppkoppling
Mustang Mach-E kommer med ett brett utbud av anslutningsmöjligheter, för att ge en körupplevelse utformad omkring dig. Upptäck vårt nya molnbaserade SYNC 4-system via pekskärmen på hela 15,5 tum med ett snyggt och modernt gränssnitt som använder maskininlärning för att snabbt lära sig förarens preferenser. Det nya SYNC-systemet är uppkopplat till molnet och har samtalsröstigenkänning och har dubbelt så stor datorkraft som nuvarande SYNC 3. Tack vare det är navigering, musik och anslutning av en smartphone till fordonet både snabbare och enklare. Systemet stöder också trådlös kompabilitet med Apple CarPlay, Android Auto och AppLink-appar från smartphones och blir bättre med tiden tack vare trådlösa uppdateringar


Design 
Vi har tagit bort dörrhandtagen på Mustang Mach-E för att skapa en elegant och strömlinjeformad design. Använd din telefon som en nyckel för att starta och använda din Mustang Mach-E. När du närmar dig ditt fordon känner systemet igen din telefon eller nyckel och tänder en knapp på dörrpanelen. Tryck då bara på knappen för att öppna dörren. När du går iväg kommer systemet automatiskt att låsa sig självt. Uppgradera din bil med ljudsystem från B&O med högtalare integrerade i instrumentpanelen och panoramataket som får interiören att fyllas med naturligt ljus och ger en rymligare känsla.


Klimatbonus
Den 1 juli 2018 togs den femåriga befrielsen från fordonskatt för miljöbilar bort och supermiljöbilspremien ersätts av en bonus för bilar med mycket låga utsläpp. Fram till 31 december 2020 har bilar med noll-utsläpp är den högsta bonusen på 60 000 kronor. Bonusen gäller både privatpersoner och juridiska personer. En bonusbil kan även drivas i kombination med elmotor, dvs en hybridbil. Mer om klimatbonusbilar kan du läsa hos Transportstyrelsen här. Under 2021 kommer denna bonus höjas till 70 000 kr.


Ladda hemma-stödet
Ladda hemma-stödet får tillsammans med satsningen Klimatklivet – som bland annat ger bidrag till bostadsrättsföreningar för att sätta upp laddplatser. Detta betyder att den som installerar en laddstation för elbilar eller laddhybrider vid hemmet får bidrag för hälften av kostnaderna, som mest 10 000 kronor. Mer om klimatbonusbilar kan du läsa hos här.


Förmånsvärde 
En miljöbil som tjänstebil har en rabatterat förmånsvärde, dvs du betalar en lägre skatt för förmånen. I och med att klimatbonusbilar oftast har ett högre nybilspris än en jämförbar bil utan miljöteknik. Klimatbonusbilar som drivs med el eller andra mer miljöanpassade drivmedel kan få ett nedsatt förmånsvärde med 40 % (max 10 000kr). Detta för att motsvara nybilspriset på jämförbar bil utan miljöteknik

Läs merViktig information

*Baserat på fulladdat batteri. Räckvidd testas enligt Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP), gäller bakhjulsdrift med långdistansbatteri. Faktiskt räckvidd varierar beroende på ett antal faktorer som yttre klimat, körstil, bilunderhåll, batteriålder etc. Elförbrukning blandad körning 16,5 – 18,1 kWh/100km. CO2-utsläpp 0g/km.Aktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från FordStore BilMånsson

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från FordStore BilMånsson


Omdömen