Transportbilssäljare - FordStore BilMånsson Halmstad
Din roll
FordStore BilMånsson i Halmstad står inför en expansiv fas och vi söker en driven- och engagerad transportbilssäljare. Du kommer att arbeta med bilaffärer på en hög nivå som innefattar allt från inbyten till kontraktsskrivning. Du guidar dina kunder genom hela processen från första mötet, provkörningar och ger samtidigt information om tillbehör och finansieringslösningar. Det viktigaste i din roll är förstå vikten av att bemöta kunder på rätt sätt, skapa långsiktiga affärskontakter och samtidigt skapa högst möjliga kundnöjdhet. Rollen innefattar till största del försäljning av nya transportbilar. Som transportbilssäljare jobbar du i bilhallen men en stor del av dagen består av proaktivt arbete mot företag och uppsökande verksamhet. Denna uppsökande verksamhet innefattar bland annat kundbesök och telefonbearbetning vilket är en viktig del av din arbetsroll.


Din profil
Säljteamet hos oss är en starkt sammansvetsad grupp, med hög kompetens och som alltid sätter kunden i fokus. Vi drivs av att uppnå gemensamma mål, samtidigt som det alltid finns utrymme för personliga prestationer. Målet är att skapa en varm bilhall för både kunder kollegor och se till att varumärket stärks i vår region. Nu söker vi dig som vill se till att bli en del i vår gemensamma framgång. Vi söker dig som förstår att hårt arbete, hängivenhet och stort engagemang för såväl produkt som nöjda kunder skapar framgång! Som säljare är du förtroendeingivande, disciplinerad och social. Ett krav är att du har minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Tidigare arbete inom försäljning är meriterande. Vi förutsätter att du har ett driv för personlig utveckling och mål samtidigt som du har en väldigt god förmåga att samarbeta tillsammans i ett säljteam.

B-körkort och förmåga att jobba i en modern IT-miljö är ett krav, tillsammans med god svenska både i tal och skrift.

Vi erbjuder
En tjänst i ett spännande och expansivt företag tillsammans med ett säljteam som driver varandra till framgång. Sysselsättningsgraden är heltid med visst helgarbete. Lönen är fast med rörlig del.


Skicka in din ansökan redan idag!

Vi kommer att behandla ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Skicka därför din ansökan redan idag!Kontaktperson: 
Freddy Jansson, Försäljningschef Transportbilar

Telefon:
0722-25 21 53
Mail:
[email protected]
Sista ansökningsdag:
10 februari 2020